Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi irányelveink >>

Atb

7.000 Ft
Menny.:db
Nem értékelt

Célja az antibiotikumok okozta mellékhatások megszüntetése.

A készítmény a szervezetbe táplálékkal vagy gyógyszerrel bejutott antibiotikum maradványok eltávolítását segíti elő. A szervezetben lévő antibiotikum maradványok a gombák elszaporodását okozhatják, valamint béldiszbiózist idézhetnek elő. Egyes antibiotikumok negatívan befolyásolhatják az epigenetikus környezetet is.

A termék fogyasztása csomagban fejti ki igazán hatását. Részletek....

Gyártó: Joalis
Szállítási díj: 2.032 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

OÉTI engedélyszám: 2985/2008

A méregtelenítés igen fontos része, mivel az antibiotikumok maradványai a bélrendszerben hosszútávon hatással vannak a bélflórára, enzim működésre, immunrendszerre. Ezen problémák megoldása szempontjából lényeges a gyógyszer maradványok eltávolítása.

Ajánlott termékcsomag:

ATB + Activ col + Col dren

Miben egyedülállóak a Joalis készítmények?

A Joalis készítmények tisztán természetes alapú termékek, melyek az ún. HDTX-technológia elvei szerint készülnek. A készítmények holografikus képeket tartalmaznak, melyeket a szervezetünk alvás közben álom formájában megjelenít, átélhetjük újból a szervezetünkben nyomot hagyó, blokkokat okozó eseményeket. Erre természetesen nem mindenki emlékszik. Az ismételten átélt élmények hatására az izmokban lévő feszültség oldódik, így a toxinok elengedése is beindulhat a szervezetben, hasonlóan mint a bioinformációktól, de annál mélyebben. A jelenlegi tudásunk alapján lehetőségünk van másként dönteni és új viselkedésmintákat kialakítani a hasonló élethelyzetekre. Kapcsolatainkat, környezetünkhöz való viszonyunkat fejleszteni.

Ezen információk felismerésével a szervezet aktiválja önmaga védekező rendszerét és az érintett toxint - akár fizikai vagy érzelmi - így önerőből választja ki magából.

A Joalis készítmények második lényeges összetevőinek a növények és egyéb aktív anyagok minősülnek. Nem juttatnak a szervezetbe semmiféle mesterséges vegyi anyagot, és önmagukban sem távolítanak el toxinokat – csupán olyan információkat szolgáltatnak a szervezetnek, hogy az önmaga szabadulhasson meg a toxinoktól, mégpedig a saját természetes, öngyógyító képességeinek a felhasználásával.


 

A készítmény használata:

A cseppek fogyasztását megelőző és követő 20 percben nem szabad étkezni, illetve kávét, teát inni és mentol tartalmú készítményeket fogyasztani. Egyidejűleg többféle Joalis gyártmányú terméket is szabad fogyasztani, csak ügyelni kell arra, hogy az egyes készítmények bevétele között legyen legalább 5 perc szünet.

A készítményeket fokozatosan növekvő adagban ajánlott fogyasztani.

Lehetőség van a bőrre (könyök hajlat, érdús helyre pl csukló vagy köldök környékére) felkenni. Száradás után vihetjük fel a következő készítményt.

Vagy egy pohár (kb. 20-50 ml) vízbe cseppentve minimum 1-2 perc eltéréssel, de inkább 5 perc a készítmények között.

  1. héten 1 x 2 csepp, 2. héten 1 x 5 csepp 3. héten 1 x 10 csepp.

  2. Szükség esetén a hatás növelése érdekében 2 x 10 cseppig felemelhetjük a napi adagot, de sok esetben az 1x 10 cseppel történő fogyasztás elegendő és eléri a várt eredményt.

  3. Ne lépje túl a javasolt napi adagolást!

  4. A készítmény nem gyógyszer és nem helyettesíti az orvos által felírt gyógyszereket sem.

  5. Gyártó: Joalis s.r.o. Orlická 9. 13000 Praha 3. Cseh Köztársaság

  6. Forgalmazó: Body Centrum Hungary Kft 1092 Budapest, Ráday utca 5. 3/2.

  7. Kihelyezett tanácsadó központ: Lakatos Ágnes Fittsejt Tanácsadó Központ 6500 Baja, Kinizsi utca 3/a.

Fogyasztás korlátozások: Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek, illetve várandós és szoptatós kismamák részére. A termék nem helyettesíti az étkezést. Ne lépje túl az ajánlott adagolás mértékét!

Tárolás: Száraz 5-25 C hőmérsékleten, gyermekek elől gondosan elzárva és lezárt kupakkal felfelé álló helyzetben. Nap és elektromágneses tér közvetlen hatásának kitenni tilos. fogyasztani csak a csomagoláson feltüntetett időpontig lehet.

Ez a folyamat hosszabb távú hatásokkal bír, a nehézségek visszahúzódására mintegy egy hónap elteltével lehet számítani, persze a probléma súlyosságának és tartósságának függvényében.

A Joalis készítmények sokoldalú, professzionális megoldást jelenthetnek különféle egyedi problémákra. Ha tovább szeretnéd fejleszteni a tudásod a napi rutinon felül, akkor jó lehetőségnek tartom ezt a módszert megtanulni, vagy megkereshetsz egy tapasztalattal rendelkező terapeutát a probléma megoldására.

Összetétel

Összetétel: víz, etil-alkohol, 10 csepp 1,25 ml tartalmaz:  B2 0,48 mg, édesgyökér 2,5 mcg, orvosi pemetefű 2,5 mcg, gyömbérgyökértörzs 2,5 mcg, kömény 2,5 mcg.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.