Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi irányelveink >>

Termék címkék:
bélrendszer méreganyag

Col-Dren

7.000 Ft
Menny.:db
Nem értékelt

A bélrendszerben a patogén kórokozók, mikróbák különféle jelentős mennyiségű méreganyagot termelnek.

A belekben található un. enternalis idegrendszer is, vagyis az idegsejteknek egy olyan sűrű fonata, mint amilyenek az agyban találhatókhoz hasonlatos. Ezekben a sejtekben keletkezik a serotonin illetve más neurotranszmitterek nagy része, de nem utolsósorban azok a belső opoidok is, melyek közvetlen hatással vannak az idegi jelek átvitelére, vagy éppen hangulatunkra, érzelmeinkre. Kis túlzással kijelenthetjük, hogy a beleink működésükkel az életörömünket is biztosítják. A belek idegrendszerén pontosan diagnosztizálható az öregedés és pontosan ugyanolyan elváltozások tapasztalhatók rajta, mint az agyon az Alzheimer kór, vagy éppen más degeneratív hatású folyamatok előfordulása esetén. Kimondható tehát, hogy az idősödés folyamatában nem csupán a fejünk öregszik,  a beleink is. Mindez legegyszerűbb módon olyan következményekkel jár együtt, mint az időskori lassúság, feledékenység és a különféle körülményekre való túlérzékenység.

Gyártó: Joalis
Szállítási díj: 2.032 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

OÉTI engedélyszám: 1715/2006

A bélrendszerben a mikrobiológiai egyensúly fenntartásában segít.

A belek méregtelenítésének fő készítménye a col dren. Figyelembe veszi a felsorolt mérgek túlnyomó többségét. Hatással van a vékonybélre, a vakbélre, a vastagbélre és a végbélre egyaránt. Megtaláltuk benne mindazon kulcsok melyek a belekben lévő gócok felszabadításához szükségesek, de ugyanakkor azok a fontos programok is, melyek az érzelmi és a stressz terhelések eltávolításához nélkülözhetetlenek. Különösen a perisztaltikus hibák vagy az egyén székrekedéses panaszai esetén célszerű gondolni a belek mechanikus megtisztítására, mégpedig az un. májtisztító kúra keretében. Az otthon beöntések rendszerint nem szoktak eredményesek lenni, különösen  a kis beöntések, mivel ezek "hatósugara" csupán néhány cm a végbéltől számítva.

A nagyobb beöntések már hatásosabbak lehetnek. A táplálékkal bevitt rostanyag lényeges a belek kitisztulásának szempontjából. Főleg a zöldségek és a gyümölcsök. Célirányosan a lenmag, esetleg az indiai psylium. A béltraktus számára nagyon kedvező hatással bír a chlorella nevű édesvízi alga, mely képes a saját felületén elnyelni a bélrendszerben előforduló fémeket. A bélrendszer méregtelenítésekor soha ne feledkezzünk meg a nyirokrendszerről sem. Az autonom idegrendszert úgyszintén fontos kitisztítani.

Miben egyedülállóak a Joalis készítmények?

A Joalis készítmények tisztán természetes alapú termékek, melyek az ún. HDTX-technológia elvei szerint készülnek. A készítmények holografikus képeket tartalmaznak, melyeket a szervezetünk alvás közben álom formájában megjelenít, átélhetjük újból a szervezetünkben nyomot hagyó, blokkokat okozó eseményeket. Erre természetesen nem mindenki emlékszik. Az ismételten átélt élmények hatására az izmokban lévő feszültség oldódik, így a toxinok elengedése is beindulhat a szervezetben, hasonlóan mint a bioinformációktól, de annál mélyebben. A jelenlegi tudásunk alapján lehetőségünk van másként dönteni és új viselkedésmintákat kialakítani a hasonló élethelyzetekre. Kapcsolatainkat, környezetünkhöz való viszonyunkat fejleszteni.

Ezen információk felismerésével a szervezet aktiválja önmaga védekező rendszerét és az érintett toxint - akár fizikai vagy érzelmi - így önerőből választja ki magából.

A Joalis készítmények második lényeges összetevőinek a növények és egyéb aktív anyagok minősülnek. Nem juttatnak a szervezetbe semmiféle mesterséges vegyi anyagot, és önmagukban sem távolítanak el toxinokat – csupán olyan információkat szolgáltatnak a szervezetnek, hogy az önmaga szabadulhasson meg a toxinoktól, mégpedig a saját természetes, öngyógyító képességeinek a felhasználásával.


 

A készítmény használata:

A cseppek fogyasztását megelőző és követő 20 percben nem szabad étkezni, illetve kávét, teát inni és mentol tartalmú készítményeket fogyasztani. Egyidejűleg többféle Joalis gyártmányú terméket is szabad fogyasztani, csak ügyelni kell arra, hogy az egyes készítmények bevétele között legyen legalább 5 perc szünet.

A készítményeket fokozatosan növekvő adagban ajánlott fogyasztani.

Lehetőség van a bőrre (könyök hajlat, érdús helyre pl csukló vagy köldök környékére) felkenni. Száradás után vihetjük fel a következő készítményt.

Vagy egy pohár (kb. 20-50 ml) vízbe cseppentve minimum 1-2 perc eltéréssel, de inkább 5 perc a készítmények között.

  1. héten 1 x 2 csepp, 2. héten 1 x 5 csepp 3. héten 1 x 10 csepp.

  2. Szükség esetén a hatás növelése érdekében 2 x 10 cseppig felemelhetjük a napi adagot, de sok esetben az 1x 10 cseppel történő fogyasztás elegendő és eléri a várt eredményt.

  3. Ne lépje túl a javasolt napi adagolást!

  4. A készítmény nem gyógyszer és nem helyettesíti az orvos által felírt gyógyszereket sem.

  5. Gyártó: Joalis s.r.o. Orlická 9. 13000 Praha 3. Cseh Köztársaság

  6. Forgalmazó: Body Centrum Hungary Kft 1092 Budapest, Ráday utca 5. 3/2.

  7. Kihelyezett tanácsadó központ: Lakatos Ágnes Fittsejt Tanácsadó Központ 6500 Baja, Kinizsi utca 3/a.

Fogyasztás korlátozások: Nem alkalmas 3 év alatti gyermekek, illetve várandós és szoptatós kismamák részére. A termék nem helyettesíti az étkezést. Ne lépje túl az ajánlott adagolás mértékét!

Tárolás: Száraz 5-25 C hőmérsékleten, gyermekek elől gondosan elzárva és lezárt kupakkal felfelé álló helyzetben. Nap és elektromágneses tér közvetlen hatásának kitenni tilos. fogyasztani csak a csomagoláson feltüntetett időpontig lehet.

Ez a folyamat hosszabb távú hatásokkal bír, a nehézségek visszahúzódására mintegy egy hónap elteltével lehet számítani, persze a probléma súlyosságának és tartósságának függvényében.

A Joalis készítmények sokoldalú, professzionális megoldást jelenthetnek különféle egyedi problémákra. Ha tovább szeretnéd fejleszteni a tudásod a napi rutinon felül, akkor jó lehetőségnek tartom ezt a módszert megtanulni, vagy megkereshetsz egy tapasztalattal rendelkező terapeutát a probléma megoldására.

Összetétel

Összetétel: víz, etil-alkohol, 10 csepp 1,25 ml tartalmaz: folsav 60 mcg, borsmentalevél 3,875 mcg, édesköménytermés 3,875 mcg, orvosi székfű virágzat 3,875 mcg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.