Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi irányelveink >>

Kínai gyógyászat online tanfolyam - prémium csomag

50.000 Ft
Menny.:db
(3)

MOST 50.000.- Ft
5 + 1 videó anyagot 
5 + 1 letölthető pdf dokumentum
+  Facebook csoport, ahol színes ábrák segítik a megértést
+ 10.000.- ft értékű a fittsejtpatikában levásárolható kupon
+ ajándék öt elemes meditáció
+ termékvásárlás tagi áron a tanfolyam ideje alatt (8 hét)
Számítógépes vizsgálat vagy online konzultáció tetszés szerint melynek értéke további: 10.000.- Ft Baja, Budapest vagy Pécsi helyszíneken.
További 2 alkalommal  email konzultációs lehetőség.

Első közös workshop 2021. szeptember 7-én indul.

Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2020. 09. 22.
A tananyag heti bontása kiváló volt, sokat segített az, hogy egy hétig csak egy elemmel foglalkoztunk, azt jártuk körbe. Igyekeztem a hétfői konzultációkon részt venni a személyes kapcsolat miatt, de amikor nem sikerült, akkor is vissza tudtam nézni felvételről. Külön hasznosnak tartom az egyes leckék végén lévő ellenőrző kérdéseket, ezek megválaszolása tényleg elmélyíti a tananyagot és gyakorlatias.
A tananyag jól érthető, átlátható, gyakorlat orientált, ezért szívesen ajánlom mindazoknak, akik még csak most ismerkednek a HKO Öt Elem rendszerével, valamint az Energy, illetve Joalis termékekkel. Másrészt azoknak is ajánlom, akik már jártasabbak e témában, mert Ági terápiás tapasztalatai sok hasznos információt adnak.
|
2020. 09. 22.
"Számomra eddig a legalaposabb tananyag volt a Hagyományos Kínai Orvoslás Öt Elem témakörében. Nagyon jó a felépítése, rengeteg információt adott egy jól kidolgozott rendszeren keresztül. Hasznosak voltak a konzultációk és az esetleírások is."

|
2020. 05. 28.
"...nagyon tetszik, rengeteg újdonság volt benne, sok dolog megdöbbentett (ez a rengeteg toxin, tudtam, hogy sok van, na de ennyi....).
A joalis rész is még jobban tetszik, most sok minden világosodott abból is.
A kedvenceim az esettanulmányok én ebből tanulok mindig a legtöbbet. Biztos, hogy nagyon sokszor elő fogom még venni őket."