Barion Pixel

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi irányelveink >>

Kínai gyógyászat online tanfolyam - prémium csomag

50.000 Ft
Menny.:db
(3)

MOST 50.000.- Ft
5 + 1 videó anyagot 
5 + 1 letölthető pdf dokumentum
+  Facebook csoport, ahol színes ábrák segítik a megértést
+ ajándék öt elemes meditáció
+ 20 % engedmény a tanfolyam ideje alatt a termékekből 

Plusz

Számítógépes vizsgálat vagy online konzultáció tetszés szerint melynek értéke: 10.000.- Ft
Baja, Budapest vagy Pécsi helyszíneken.

Extra kedvezmény!

Március 13-ig a prémium csomag 45.000.- Ft

A tanfolyamra jelentkezés március 22-én este 18 órakor lezárul.

A jelentkezést követően mindenki megkapja a bevezető részt. Az első élő workshop zoom termen keresztül 2021. március 21-én este 20 órakor lesz. Utólag is visszanézhető. Kiküldöm emailben, illetve a facebook zárt csoportban megtekinthető.

Ezután 5 egymást követő hétfő este tartok workshopot. Itt lehetőség van a felmerülő kérdések egymás közötti megbeszélésére is.

  1. Március 21..
  2. Március 28.
  3. Április 3.
  4. Április 11.
  5. Árilis 18.
  6. Április 25.
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron

Vélemények

5.00
3 értékelés
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2020. 09. 22.
A tananyag heti bontása kiváló volt, sokat segített az, hogy egy hétig csak egy elemmel foglalkoztunk, azt jártuk körbe. Igyekeztem a hétfői konzultációkon részt venni a személyes kapcsolat miatt, de amikor nem sikerült, akkor is vissza tudtam nézni felvételről. Külön hasznosnak tartom az egyes leckék végén lévő ellenőrző kérdéseket, ezek megválaszolása tényleg elmélyíti a tananyagot és gyakorlatias.
A tananyag jól érthető, átlátható, gyakorlat orientált, ezért szívesen ajánlom mindazoknak, akik még csak most ismerkednek a HKO Öt Elem rendszerével, valamint az Energy, illetve Joalis termékekkel. Másrészt azoknak is ajánlom, akik már jártasabbak e témában, mert Ági terápiás tapasztalatai sok hasznos információt adnak.
|
2020. 09. 22.
"Számomra eddig a legalaposabb tananyag volt a Hagyományos Kínai Orvoslás Öt Elem témakörében. Nagyon jó a felépítése, rengeteg információt adott egy jól kidolgozott rendszeren keresztül. Hasznosak voltak a konzultációk és az esetleírások is."

|
2020. 05. 28.
"...nagyon tetszik, rengeteg újdonság volt benne, sok dolog megdöbbentett (ez a rengeteg toxin, tudtam, hogy sok van, na de ennyi....).
A joalis rész is még jobban tetszik, most sok minden világosodott abból is.
A kedvenceim az esettanulmányok én ebből tanulok mindig a legtöbbet. Biztos, hogy nagyon sokszor elő fogom még venni őket."