Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Adatvédelmi irányelveink >>

Matuzalem szirup

16.000 Ft
Menny.:db
Nem értékelt

Oéti eng: 21121/2018

- felnőtteknek

- azok számára, akik a folyékony formulát részesítik előnybe, vagy a kapszulák és tabletták lenyelésével problémájuk van.

- gyors felszivódású

- Matuzalem kivonatot tartalmaz (Camellianensis (tea-kivonat), vitisvinifera (bortermő szőlőkivonat) C-, B2-, B6-, és B12- vitaminokkal kiegészítve.

Szállítási díj: 1.320 Ft
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Amennyiben a Matuzalemet először fogyasztja, ajánlott 60 vagy 90 napos használatra. Ennek során a test teljesen megtisztul a veszélyes és káros szennyező anyagoktól, melyek az eddigi élete során felhalmozódtak a szervezetében. Ezzel a lépéssel egy nagy lépést tett afelé, hogy megakadályozza a különböző betegségek kialakulásának kockázatát, lehetőségét a minimálisra csökkentse, vagy teljesen megszüntesse. 

Az első 90 napos kúra után, ajánlott évente 1-3 alkalommal elvégezni a kúrát, tehát 1-3 hónapig fogyasztani egyszerre vagy megszakításokkal több alkalommal. 
A Matuzalem fogyasztása által, a test belső sejtfolyamatai a tökéletes egyensúly irányába mozdulhatnak el, az immunrendszer magas szintre emelkedhet, megakadályozva a mérgező anyagok beépülését a szervezetbe. A Matuzalem erőt és energiát adhat a szervezetének a legkegyetlenebb kórokozókkal és környezeti ártalmakkal szembeni küzdelemhez.
A leginkább ajánlott a kapszulát/cseppet lefekvéskor elfogyasztani, mivel így jobb hatással lehet a testünk sejtjeire, hatékonyabban fejtheti ki hatását a Matuzalem. Azonban, ha a Matuzalem álmatlanságot okoz több alkalommal is, érdemes áttérni a reggeli fogyasztásra, így reggeli előtt vagy étkezés után fogyasszuk el a kapszulát/cseppet. 
A Matuzalem fogyasztása alatt jelentkezhetnek egy ideig emésztési zavarok azáltal, hogy a szervezet fokozatosan kezdi kiüríteni mérgező anyagait és a mérgező anyagok a széklettel és a vizelettel együtt távoznak. Miután a szervezetünk kivetette magából a mérgeket, a szervezetünk nagyon érzékenyen fog reagálni az esetleges változtatásokra, olyan értelemben, hogy meg fogjuk érezni a mérget azonnal, ha be akar hatolni a szervezetünkbe. 
Azonban a Matuzalem megtöbbszörözheti az immunrendszerünk erejét, így az esetleges betegségekből jóval gyorsabban épülhetünk majd fel.
Célszerű a Matuzalem fogyasztásának megkezdésével a rossz szokások és függőségek (nikotin, alkohol,stb.) abbahagyását.


A 30 napos kúra Matuzalemmel 

A kúra 30 napos, 1 doboz Matuzalem elfogyasztását jelenti. Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy egészségi állapota megfelelő és ezt a Matuzalem szedésével szeretné továbbra is megőrizni, illetve legalább 40 éves, akkor az Ön számára háromhavonta 30 db (1 doboz) Matuzalem ajánlott. Negyven év alattiak számára a kúrák közti időszak 2-3 hónappal meghosszabbítható. 
Ön akkor egészséges, ha a Matuzalem alkalmazása közben semmi szokatlant nem tapasztal. Ám ha egyes testrészeken vagy szerveknél furcsa dolgokat tapasztal, így például hascsikarás, enyhe fájdalomérzet, műtéti hegek érzékennyé válása, az annak a jele, hogy a Matuzalem hatóanyaga akcióba lépett.
Ezek a szokatlan érzések a Matuzalem alkalmazásának harmadik, negyedik napjára teljesen megszűnnek. Fontos, hogy ilyenkor se hagyjuk abba a Matuzalem fogyasztását, sőt érdemes a kúrát meghosszabbítani egy újabb doboz elfogyasztásával. (24 nap). A Matuzalem elősegítheti a kisebb betegségek utáni felépülést. 

A 60 napos kúra Matuzalemmel 

A 60 napos Matuzalem-kúra a betegségekből való felépülést könnyíti meg, valamint a szervezet általános erősítését segíti elő azzal,  hogy flavonoidjai fokozzák a sejtek regenerálódó képességét. Így a szervezet képes lesz az öngyógyító folyamatok hatékonyabb és gyorsabb elvégzésére.
A 60 napos kúra szervezet-megújító és tisztító hatást gyakorol az egészséges emberekre, megjavítja a kibillent belső sejtállapotokat, intenzíven megerősítheti az immunrendszert, felkészítheti a szervezetet a stresszes, nehéz időszakokra.
A betegségek utáni lábadozási idő is lerövidíthető, főként akkor, ha a betegség kimondottan nagy súlyvesztést és gyengeséget okozott. Testünket sejtjeink összessége alkotja és mivel a flavonoidok regenerálni tudják a károsodott sejteket, így az egész szervezet regenerálására is képesek ezáltal állítják vissza az egészséges működést. Közepesen súlyos betegségek esetén kiegészítőként ajánlott a felépülés elősegítésére. 

A 90 napos kúra Matuzalemmel 

Egy műtét vagy egy hosszú betegség nagy stressz szervezetünk számára. Ez pedig bizonyíthatóan csökkenti a szervezet regenerálódási képességét is, hiszen a stressz elsődleges szerepe a túlélés, tehát testünk stressz esetén mindent ennek rendel alá. A stressz lehet pozitív is a túlélés szempontjából, ám amennyiben állandósul ez az állapot, a szervezet egyensúlya felborul, hiszen egyes funkcionális feladatok megszűnnek, vagy csak nagyon alacsony szinten működnek tovább. Sérülések, betegségek vagy műtétek során a szervezetet erős stresszhatás éri, ami blokkolja az egyes életfolyamatokat.
A Matuzalem viszont a benne található flavonoidoknak hála, olyan mértékben lehet képes elősegíteni a szervezet regenerálódását, hogy a létrejött blokkokat feloldja,  és helyreállítja a szervezet funkcionális és öngyógyító mechanizmusait.

A 90 napos kúra igazi megújulást hoz az egészséges ember életében. Olyan új energiákra bukkan, melyeket sok esetben eddig még nem tapasztalt. Ha első alkalommal fogyaszt valaki  Matuzalemet, érdemes a 90 napos kúrát elvégeznie, majd utána évente elegendő 1-2 hónapos kúrát tartania. A 90 napos kúra alatt az eddigi életünk során felhalmozódó rengeteg negatív hatást tudjuk megsemmisíteni, a kezdetleges mini daganatokat megszüntethetjük, így megelőzhető a későbbi nagy baj.
Néhány szabályt figyelembe kell vennünk a betegségekből való felépülés felgyorsításánál. Napi 2-3 liternyi folyadékot ajánlott elfogyasztani, enélkül ugyanis a szervezet képtelen eltávolítani a kiválasztott salakanyagokat, melyek a szervezetben maradva továbbra is károsítják a sejteket. A megfelelő hatás elérése érdekében csökkentett fehérjetartalmú étrend a javasolt. Túlzott fehérjebevitel hatására olyan anyagcsere termékek jöhetnek létre a szervezetben, amelyek kiválasztása  feleslegesen terheli a méregtelenítést végző szerveket. Ezért a gyógyulási és felépülési szakaszban ajánlott kerülni minden olyan tényezőt, mely negatívan befolyásolhatja a szervezet regenerálódását. Súlyos betegségek esetén kiegészítő terápiaként alkalmazható. 

A 180 napos kúra Matuzalemmel 

Hogy miért nem lehet minden betegséget gyógyítani? Egyszerűen azért, mert a szervezet az adott területen képtelen sejtszinten helyreállítani a negatív folyamatokat. Ha a káros folyamatok gyorsabban és nagyobb hatásfokkal működnek, mint a javító mechanizmusok, az egészségi állapot fokozatosan romlik, a betegséget pedig már nem lehet visszafordítani. Hogy a betegség végleg elmúljon, szükség van a gyógyító folyamatok erősítésére, a károsító folyamatok gyengítésére. Tehát elsődleges feladat az immunrendszer mielőbbi megerősítésére.
A szervezet regenerálódási képessége ugyanis azon múlik, hogy az immunrendszernek milyen az állapota. Amennyiben gyenge, a regenerálódás is gyengén működik csak, viszont ha az immunrendszer képes a megfelelő működésre, a szervezet akár a legsúlyosabb betegségeket is képes legyőzni. 
A flavonoidok is részt vesznek az immunfolyamatok erősítésében, hiszen a természetben a növényeknél szabályozzák ezt. Gyakorlatilag a flavonoidok a növények immunanyagai. Bejutva az emberi szervezetbe pedig ugyanezeket a folyamatokat képesek véghez vinni, mint a növényeknél. Regenerálják a sejteket, ezzel kijavítják a károsodott sejteket és molekulákat, valamint a szabadgyökök megkötésével méregtelenítést is végeznek a szervezetben. A flavonoidok fokozzák az immunrendszer működését, ezzel erősítve a szervezet regenerálódását. A felépülés elősegítéséhez itt is szükség van naponta 2-3 liter folyadékra, elsősorban szénsavmentes ásványvízre, melynek ásványi anyag tartalma lehetőleg alacsony legyen (500mg/l alatti). Valamint a fehérjeszegény étrend is javasolt.

kiszerelés 100ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.